Головна Новини HI-tech гаджет Сергій Токарев про Reface: 50 мільйонів завантажень і топ в AppStore
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Токарев про Reface: 50 мільйонів завантажень і топ в AppStore

У 2021 році в компанії очікують збільшення кількості передплатників до ста мільйонів

28 жовтня 2020, 21:29
Поділіться публікацією:








Інвестор компанії Reface Сергій Токарєв розповів про запаморочливий зльот одного з найуспішніших українських додатків і про історію успіху компанії.

Сергій Токарев про Reface: 50 мільйонів завантажень і топ в AppStore

Reface буквально за 9 місяців підкорив багато світових чартів й навіть зумів посісти перше місце в американському AppStore. Підкорення ринку США відбулося ще влітку цього року. Тоді українська розробка по заміні облич на відео і GIF-зображеннях злетіла на перше місце в категорії "Розваги", залишивши позаду таких монстрів, як Netflix, Instagram і YouTube.

50 мільйонів завантажень за 9 місяців

Додаток побачив світ в січні 2020 року. Першою його назвою було "Doublicat". Вже на квітень його завантажили більше мільйона разів. За пів року після релізу це число збільшилося до п'яти мільйонів.

А в серпні додаток обійшов Instagram, YouTube, Zoom, Netflix, TikTok і Amazon в чартах багатьох країн. Правда, вже під новою назвою — Reface. До кінця місяця кількість користувачів досягла 20 мільйонів. Ця цифра майже подвоїлася до середини вересня.

"На сьогоднішній день "Reface" утримується в топ-10 AppStore і в топ-20 Google Play в чартах безкоштовних розважальних програм в США. Мільйони користувачів щодня діляться GIF-ками й відео з додатка в соцмережах. Всього ж Reface звантажили вже більше ніж 50 мільйонів разів", — ділиться Сергій Токарєв.

Без допінгу: зростання популярності додатки на 90% — органічний

Зацікавленість до додатка проявили світові зірки. Reface'ом скористалися Брітні Спірз, Снупп Дог, Дженніфер Лопез і багато інших знаменитостей.


З українською співачкою Jerry Heil, виконавицею народного хіта "Охорона, отмена", RefaceAI зняли кліп на пісню "# Блогер", в якому широко використовували можливості програми.

Такі кооперації й природний інтерес користувачів до додатка зробив зростання його популярності на 90% органічним. Преса згадувала Reface більше ніж 600 разів з моменту його релізу. Самі передплатники викладають відео і фото, створені в Reface, в соцмережах, також сприяли його природному просуванню.

Як це працює?

"Reface" використовує ексклюзивну технологію, якою не володіють творці програм-аналогів по заміні осіб. Розробники компанії, на відміну від колег, використовують не технологію CGI, а більш просунуту — засновану на алгоритмі машинного самонавчання GAN. Використання чистого штучного інтелекту дозволяє досягати вражаючої реалістичності зображень.

"Закладена в Reface технологія не просто максимально якісно замінює одне обличчя на інше, вона робить це буквально моментально. При цьому все це доступно для будь-якого користувача смартфона. Розроблена всередині компанії технологія вийшла максимально простою і комфортною в використанні ", — розповідає Сергій Токарєв.

Майбутнє за персоналізацією і b2b.

Програмісти Reface розробляють нові продукти. Незабаром планується реліз редактора відео "Reface Studio", а в наступному році очікується поява функції Full Body Swap, яка дозволить замінювати на відео не тільки обличчя, але і все тіло користувача.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини