Головна Новини HI-tech гаджет Південнокорейська компанія готується представити ігровий монітор
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська компанія готується представити ігровий монітор

Розробники мають намір вразити геймерів реалістичними візуальними ефектами за допомогою нового монітора

22 липня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія LG випускає ігрові монітори 4K IPS, які вона показала перед CES 2020 один за іншим, і останньою з доступних для покупки моделей є її 27-дюймова модель UltraGear. Про це повідомляє видання UK Day To Day.

Південнокорейська компанія готується представити ігровий монітор

Фото: Digital Trends

На додачу до роздільної здатності 4K і панелі Nano IPS, яка, як відомо, має кращі кольори і кути огляду в порівнянні з іншими технологіями РК-дисплея, модель 27GN950 також має час відгуку пікселя Grey to Grey в 1 мілісекунду.

Компанія представляє цю модель як "перший у світі монітор 4K IPS 1 мс GtG", оскільки модель 1 мс GtG, яку вона успішно використовує, не має роздільної здатності 4K. У специфікації монітора також вказана частота оновлення 144 Гц, підтримка DisplayHDR 600 і 2 порти HDMI. На жаль, він не поставляється з портом USB-C, але підтримує сумісність з NVIDIA G-SYNC, що знижує ймовірність розриву екрану і заїкання дисплея.

Віце-президент NVIDIA Каустубх Сангани повідомив у своїй заяві: "Ми раді надати підтримку NVIDIA G-SYNC для найпросунутішої моделі LG UltraGear. Геймери будуть вражені реалістичними візуальними ефектами, граючи в новітні комп'ютерні ігри з функцією трасування променів в реальному часі на основі технології GeForce".

Як повідомляло видання "Коментарі", LG запатентувала свій перший смартфон з гнучким дисплеєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини