Головна Новини HI-tech гаджет Перший ноутбук Apple офіційно визнаний застарілим
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший ноутбук Apple офіційно визнаний застарілим

MacBook Pro 2012 року більше не має права на апаратне обслуговування

4 липня 2020, 21:47 comments2168
Поділіться публікацією:

Перший MacBook Pro  від Apple з дисплеєм Retina тепер офіційно класифікується як "застарілий" у всьому світі. Це сталося трохи більше, ніж через вісім років після його випуску. Про це повідомляє Macrumors.

Перший ноутбук Apple офіційно визнаний застарілим

У спеціальному документі Apple відзначає, що застарілі продукти більше не мають права на апаратне обслуговування, "без винятків". Це означає, що будь-які 15-дюймові моделі Retina MacBook Pro середини 2012 року випуску, для яких потрібна батарея або інший ремонт, більше не будуть прийматися Apple. Єдині альтернативи — слідувати одному з численних посібників з ремонту iFixit або робити запити в незалежні ремонтні майстерні. Слід зазначити, що багато з них не використовують офіційні запчастини Apple.

Коли в рамках заходу WWDC 2012 був представлений MacBook Pro з дисплеєм Retina, керівник Apple з маркетингу Філ Шиллер назвав його "проривом у розробці дисплеїв" і заявив, що "ніколи не було такого чудового ноутбука".

Крім того, що він був першим MacBook Pro з дисплеєм Retina, модель 2012 року мала значно більш тонкий дизайн, ніж попередні моделі. Це стало можливим завдяки видаленню Apple вбудованого порту Ethernet і дисководу оптичних дисків для CD / DVD. Однак у ньому як і раніше присутні пара портів Thunderbolt і USB-A, порт HDMI і слот для SD-карти.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Apple отримала патент на унікальний ноутбук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини