Головна Новини HI-tech гаджет Новий бюджетний планшет був випущений на території США
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий бюджетний планшет був випущений на території США

Alcatel Joy Tab 2 оснащений чотирьохядерним процесором MediaTek і має 8-дюймовий дисплей IPS HD

5 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія TCL офіційно представила новий бюджетний планшет під назвою Alcatel Joy Tab 2.

Новий бюджетний планшет був випущений на території США

ФОТО: Ferra

Планшети TCL Alcatel стали підходящою альтернативою планшету Amazon Fire, який коштує менше 100 доларів. Вони забезпечують гідний планшет за досить доступними цінами. Більш того, вони поставляються без звичайного шкідливого ПО, яке встановлено на планшети Amazon Fire.

Alcatel Joy Tab 2 вже запущений в США компанією T-Mobile на платформі Metro. Оператор пропонує планшет за доступною ціною, не дивлячись на підключення 4G LTE. Спочатку Joy Joy Tab 2 продавався за роздрібною ціною в 120 доларів, але Metro запускає його з 50% знижкою, в результаті чого ціна планшета знижується до 60 доларів.

Alcatel Joy Tab 2 — це планшет середнього розміру з 8-дюймовим дисплеєм IPS HD з роздільною здатністю 1280 x 800 пікселів. Дисплей захищений шаром скла Asahi Glass. Під капотом планшета Alcatel розміщується значний акумулятор ємністю 4080 мАг, який, за заявою компанії, може забезпечити до 9 годин відтворення відео, а час очікування в режимі 4G може доходити до 25 днів.

Joy Tab 2 оснащений чотирьохядерним процесором MediaTek з тактовою частотою 2 ГГц в поєднанні з 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ розширюваної пам'яті. Планшет навіть упаковує камеру окремо спереду і ззаду. 5-мегапіксельний сенсор розташований як спереду, так і ззаду. Крім того, пристрій працює під управлінням ОС Android 10 з коробки і має єдиний слот для карт micro-SIM для дзвінків.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія представила оригінальний планшет для дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини