Головна Новини HI-tech гаджет Nokia запускає нову серію смарт-телевізорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Nokia запускає нову серію смарт-телевізорів

На індійському ринку будуть представлені шість нових моделей смарт-телевізорів Nokia

6 жовтня 2020, 16:42
Поділіться публікацією:

У минулому році компанія Flipkart випустила найперший смарт-телевізор під брендом Nokia в Індії, після того як назва Nokia була передана за ліцензією гігантові роздрібної торгівлі, що належить компанії Walmart. За останні шість місяців у 55-дюймового телевізора з'явилися 43- і 65-дюймові родичі. У серпні Flipkart також анонсувала Android-приставку Nokia. Тепер офіційно оголошено, що через кілька днів з'являться нові моделі телевізорів. Про це повідомляє GIZMochina.

Nokia запускає нову серію смарт-телевізорів

Нові смарт-телевізори Nokia

Згідно NokiaPowerUser, нові телевізори повинні бути 32-дюймовими і 50-дюймовими моделями. Повідомляється, що два телевізори були сертифіковані Бюро індійських стандартів ще на початку серпня.

У блозі, присвяченому Nokia, є інше зображення плаката, в якому говориться, що в телевізорах будуть використовуватися динаміки Onkyo. Це дивно, оскільки сучасні смарт-телевізори Nokia оснащені динаміками JBL. Буде цікаво дізнатися, чому тепер вона перейшла на приналежну Японії Onkyo.

Нові смарт-телевізори повинні працювати під управлінням Android 9.0 з коробки і мати попередньо завантажені програми, такі як Netflix, Prime Video і Disney Hotstar. 32-дюймова версія, швидше за все, буде мати роздільну здатність FHD, що зробить її найдешевшою з лінійки, тоді як 55-дюймова версія повинна мати панель 4K.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nokia готується представити унікальний смарт-пристрій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини