Головна Новини HI-tech гаджет Nintendo виграла суд проти магазину піратської продукції
commentss НОВИНИ Всі новини

Nintendo виграла суд проти магазину піратської продукції

Компанію Uberchips продавала піратські інструменти для ігрових консолей Nintendo Switch

2 жовтня 2020, 16:19
Поділіться публікацією:

Nintendo отримала два мільйона доларів за результатами судового розгляду проти веб-сайту, на якому продавалися інструменти, що дозволяють людям грати в піратські ігри на консолі Switch. Про це повідомляє BBC.

Nintendo виграла суд проти магазину піратської продукції

Компанію Uberchips звинувачували у продажу обладнання та програмного забезпечення, які давали можливість користувачам встановлювати ігри і грати в них безкоштовно. В рамках врегулювання конфлікту вона повинна ліквідувати всі свої запаси і передати своє доменне ім'я Nintendo.

Продукція, що інструменти були зроблені хакерською групою Team-Xecuter, на яку Nintendo також хотіла подати в суд. Коли ця спроба не вдалася, компанія націлилася на магазини, які пропонували піратські інструменти на продаж.

Згідно з позовом, Team-Xecuter розробляє і виробляє неавторизовану операційну систему під назвою SX OS і пропонує інструменти для її установки. Її чіпи працюють на всіх консолях Nintendo Switch і Switch Lite. Uberchips належав Тому Ділтсу-молодшому з Огайо і був одним з небагатьох магазинів, де продавалися ці інструменти.

Після початку акції сайт відключився з повідомленням для відвідувачів: "Відбулася невдала серія подій". Він скасував усі попередні замовлення на свої продукти SX і запропонував відшкодування. Nintendo подала ще один позов проти восьми інших операторів, які імовірно продають товари Team-Xecuter.

Як повідомляло видання "Коментарі", рідкісну консоль Nintendo Play Station продали за 360 тис. Доларів .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини