Головна Новини HI-tech гаджет Навіщо потрібні прозорі дисплеї: відомий техногігант відповів на питання
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо потрібні прозорі дисплеї: відомий техногігант відповів на питання

LG розповіла, в яких сферах можуть бути корисними прозорі OLED-дисплеї

4 січня 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

LG заявила, що свої фірмові прозорі OLED-дисплеї компанія представить на заході CES 2021. Це нове покоління OLED-панелей. При цьому компанія має намір пояснити їх практичне застосування в різних комерційних сферах.

Навіщо потрібні прозорі дисплеї: відомий техногігант відповів на питання

Навіщо потрібні прозорі дисплеї. Фото: GazzeteKubwa

За словами виробника, нові OLED-панелі мають ступінь прозорості 40%. Це значно вище показника в ЖК-панелях (тут ступінь прозорості склав 10%), говориться в звіті Gizmochina.

Південнокорейський гігант заявив, що компанія покаже нову технологію відображення в трьох виставкових зонах. Зокрема, такі дисплеї знайдуть місце в системі "розумного" будинку, використанні в вікнах потягів метро і навіть в ресторанах.

Наприклад, в зоні "розумного" будинку прозорий OLED-дисплей можна розмістити поруч з ліжком, він буде відображати корисну інформацію для користувачів, наприклад прогноз погоди, відео та фільми. Телевізор можна встановлювати в корпусі ліжка або на будь-якому іншому місці будинку.

В іншому застосуванні, прозорі OLED-панелі LG Display можуть замінити вікна в транспорті. На них буде відображатися така інформація, як наступні зупинки або тривалість поїздки. У ресторанах прозорі панелі використовуються для відділення кухні від відвідувачів, які зможуть переглядати меню і спостерігати за приготуванням їжі.

Як повідомляло видання "Коментарі", LG працює над інноваційною технологією. LG Electronics оголосила про підписання меморандуму про взаєморозуміння з ASSA ABLOY Entrance Systems, відомим шведським виробником автоматичних дверних систем для комерційних і житлових будівель. Першим плодом співпраці сторін стануть розсувні двері, які будуть представляти собою гігантські прозорі органічні дисплеї з світлодіодів (OLED).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини