Головна Новини HI-tech гаджет На iPhone припинив працювати Viber
commentss НОВИНИ Всі новини

На iPhone припинив працювати Viber

Viber на iPhone перестав працювати вранці 10 липня

10 липня 2020, 15:40 comments2356
Поділіться публікацією:

Користувачі одного з найбільш популярних месенджерів Viber повідомляють, що додаток перестав працювати на пристроях Apple. Про це пише "УНН".

На iPhone припинив працювати Viber

При вході в додаток користувачів викидає на робочий стіл телефону. Видання пише, що згідно зі звітами, проблеми з Viber почалися о 6:57 за північноамериканським східним часом.

Нагадаємо, компанія Rakuten Viber заявила про згортання будь-яких ділових контактів із Facebook. Viber видалить розширення Facebook Connect, Facebook SDK і GIPHY зі своєї платформи, а також припинить підтримку реклами в соціальній мережі. Цим Viber збирається підтримати хвилю руху #StopHateForProfit, що зростає. Його метою  є бойкот технологічного гіганта.

На тлі протестів, що спалахнули у США протягом останнього місяця, шість організацій (наприклад Антидифамації ліга і Національна асоціація зі сприяння прогресу кольорового населення), закликали рекламодавців зупинити  свої витрати на рекламу в Facebook у липні, оскільки компанія не здатна захистити користувачів від риторики ненависті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини