Головна Новини HI-tech гаджет Motorola представить свій перший телевізор на Android 10: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Motorola представить свій перший телевізор на Android 10: що відомо

Смарт-телевізор Revou може похвалитися тонкою панеллю і працює на чотирьохядерному чіпсеті

22 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Індія не новачок в смарт-телевізорах, особливо в тому секторі ринку, який робить покупки на Flipkart. Однак, схоже, жодна з них не підтримує ОС, засновану на чимось новішому, ніж Android 9.0 (Pie), або не підтримує 4K поверх цього. Motorola змінила це, випустивши новий телевізор Revou.

Motorola представить свій перший телевізор на Android 10: що відомо

ФОТО: TechRadar

Цей "розумний" екран працює під управлінням Android 10 і підтримує всі звичайні функції управління в підключеному будинку або в режимі гучного зв'язку, хоча і трохи більш сучасні. Він працює на чотирьохядерному чіпсеті MediaTek MT9602 з частотою 1,5 ГГц, графікою G52 з частотою 850 МГц, 2 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої пам'яті.

Крім того, виробник може похвалитися наявністю "тонкої як бритва панелі" для свого "дисплея Endless Edge (LED)". Він також підтримує "Smart Dimming" (що дуже схоже на типове локальне затемнення), а також Dolby Vision і Dolby Atmos.

Motorola Revou також має підставку Spacematic для свого форм-фактора, яка також включає звукову панель AmphiSoundX Pro. Він розрахований на 24 Вт (Вт) в 43-дюймовому SKU або 50 Вт в 55-дюймовому варіанті. В даний час вони пропонуються за ціною 30 999 індійських рупій (~ 419 доларів США) і 41 999 (~ 568 доларів США) на веб-сайті Flipkart.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий смартфон Motorola отримає сертифікат BIS. Як видно з сертифікаційного зображення Indian BIS, смартфон Motorola з номерами моделей XT2083-7 і XT2087-3 недавно пройшов сертифікацію. Хоча в сертифікаті не згадується, що це Moto G9 Plus, номер моделі XT-2087 призначений для Moto G9 Plus. Це означає, що смартфон може скоро з'явитися в Індії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини