Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Vivo показала смарт-годинник з круглим дисплеєм (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo показала смарт-годинник з круглим дисплеєм (ВІДЕО)

Смарт-годинник Vivo Watch матиме циферблат, дві кнопки і функцію моніторингу серцевого ритму

16 вересня 2020, 17:49
Поділіться публікацією:








Компанія Vivo випустила ще один тизер, в якому висвітлюється дизайн майбутнього "розумного" годинника Vivo Watch. У відеокліпі показаний смарт-годинник з круглим циферблатом, двома кнопками і ремінцем, а також натяки на функцію моніторингу серцевого ритму. Передбачається, що годинник Vivo Watch будуть поставлятися з 24-годинним пульсоміром, і, як повідомляється, в Китаї вони можуть бути оцінені в 1000 юанів. Ця новина надійшла на наступний день після того, як китайська технологічна компанія підтвердила, що випустить носимі пристрої 22 вересня. Про це повідомляє видання Gadgets 360.

Компанія Vivo показала смарт-годинник з круглим дисплеєм (ВІДЕО)

Тизер Vivo Watch був опублікований на китайському сайті мікроблогів Weibo. Він підкреслює вже відомі факти про те, що "розумний" годинник має круглий циферблат і дві кнопки. Ремінці, по всій видимості, шкіряні і бувають різних кольорів. Також відео натякає на датчик серцевого ритму. Недавній список роздрібних продажів показав "розумний" годинник у всій красі. Годинники Vivo Watch будуть запущені 22 вересня в 19:30 за CST Asia (17:00 IST).


Повідомляється, що годинники Vivo Watch будуть поставлятися з 24-годинним пульсоміром і забезпечувати до 18 днів автономної роботи. Чутки припускають, що прийдешній "розумний" годинник буде містити такі функції, як визначення калорій, незалежне відтворення музики, безперервний моніторинг серцевого ритму, виявлення кисню в крові, голосового помічника Jovi і багатофункціональний NFC. Він також має водонепроникність 5ATM.

Як повідомляло видання "Коментарі", Honor представила екстремальний смарт-годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини