Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Nokia готується представити унікальний смарт-пристрій
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Nokia готується представити унікальний смарт-пристрій

Android TV Box отримає підтримку Android 9.0 Pie, Chromecast, Dolby Audio та інших додатків

28 липня 2020, 12:45
Поділіться публікацією:

Нещодавно стало відомо, що бренд Nokia планує випустити Android TV Box у серпні. Проте, жодних подробиць не було. А тепер індійський онлайн-магазин Flipkart на своїй офіційній сторінці у Twitter опублікував невеликий тизер. У ньому він демонструє деякі функції Smart TV, і запитує: "Якби ви могли отримати доступ до всіх цих функцій без необхідності зміни телевізора?". Про це повідомляє видання PingvinPro.

Компанія Nokia готується представити унікальний смарт-пристрій

Швидше за все, тизер натякає на швидкий запуск Android TV Box від Nokia. Цей пристрій зробить ваш телевізор "розумним" і коштуватиме значно менше, ніж сам Smart TV. Пристрій отримає підтримку Android 9.0 Pie, Chromecast, Dolby Audio, ігрових додатків, Google Assistant та OTT. Зазначається і підтримка роздільної здатності Full HD (1080p).

Ринок Smart TV процвітає в усьому світі, бо Інтернет розповсюджується все швидше, а споживання OTT зростає. Телевізори Nokia вже доступні для купівлі в Індії через Flipkart. Але майбутній ґаджет буде корисним для тих, хто не може дозволити собі новий "розумний" телевізор.

Як повідомляло видання "Коментарі", стали відомі характеристики нового смарт-телевізора Nokia.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини