Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Lenovo представить найлегший ноутбук
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Lenovo представить найлегший ноутбук

Legion Slim 7i пропонує безліч варіантів відображення, а також унікальну систему охолодження

1 вересня 2020, 16:06
Поділіться публікацією:

Ігрові ноутбуки з першокласними компонентами зазвичай мають громіздкі корпуси, але Lenovo прагне змінити це за допомогою Legion Slim 7i. Lenovo стверджує, що Legion Slim 7i — найлегший ноутбук з GeForce RTX в світі, вага якого становить всього 1,8 кг, а товщина — 17,9 мм. Про це повідомляє Note Book Check.

Компанія Lenovo представить найлегший ноутбук

Legion Slim 7i пропонує конфігурації процесорів, починаючи з Intel Core i5-10300H 10-го покоління і закінчуючи Core i9-10980HK. Також доступний асортимент графічних процесорів NVIDIA GeForce, починаючи з GTX 1650 Ti і закінчуючи RTX 2060 Max-Q. Підтримка зовнішніх графічних процесорів, таких як Lenovo BoostStation, стала можливою завдяки наявності двох портів Thunderbolt 3.

Lenovo заявляє, що її система охолодження ColdFront 2.0 забезпечує на 115% кращий обдув. Очікується, що це, в поєднанні зі збільшеною кількістю лопастей вентилятора і розташуванням п'яти датчиків, збереже працездатність ноутбука. Звичайно, це заяви Lenovo, і поки неясно, наскільки вони дійсно впливають на ситуацію.

На додаток до потужних внутрішніх пристроїв пропонується безліч варіантів відображення. Legion Slim 7i може бути оснащений звичайною 15,6-дюймової панеллю FHD 60 Гц 300 ніт WVA, панеллю FHD 144 Гц WVA 300 ніт або панеллю UHD 60 Гц 600 ніт. Всі панелі покривають 100% sRGB і сертифіковані Dolby Vision, а панель UHD покриває 100% Adobe RGB і пропонує підтримку DisplayHDR 400.

Lenovo Legion Slim 7i буде доступний з початку жовтня за ціною від 1399 євро.

Як повідомляло видання "Коментарі", британська компанія представила новий дитячий ноутбук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини