Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Huawei розповість про свої плани на майбутнє
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei розповість про свої плани на майбутнє

Очікується, що Huawei представить у вересні три нових смартфона і флагманський чіпсет

26 серпня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Китайський техногігант Huawei оголосив, що 3 вересня під час виставки IFA 2020 на Берліні компанія проведе прес-конференцію. Хоча компанія не повідомила, що планує анонсувати, але певні припущення є. Про це повідомляє видання Gismochina.

Компанія Huawei розповість про свої плани на майбутнє

У новому звіті стверджується, що на заході, поряд з флагманськими смартфонами серії Huawei Mate40, компанія також, як очікується, представить останній флагманський чіпсет Kirin 9000, який може стати останньою флагманською SoC для смартфонів від компанії.

Майбутній Huawei HiSilicon Kirin 9000 проводиться TSMC з використанням 5-нм вузлового процесу. Він може стати першим в світі 5-нм чіпсетом, випередивши аналогічний чіпсет від Qualcomm і Apple. Ще невідомо, які особливості Kirin 9000 SoC і як він вирізняється з-поміж інших флагманських пропозицій.

Що стосується серії Huawei Mate40, очікується, що компанія випустить три смартфона в лінійці з номерами моделей OCE-AN00, NOH-AN00 і NOP-AN00. Повідомляється, що Mate40 має 6,5-дюймовий дисплей FHD, а модель Pro має 6,78-дюймовий екран QHD. Телефони будуть працювати під управлінням операційної системи Android і підтримувати підключення 5G.

Нещодавно США посилили обмеження для Huawei і включили близько 70 її дочірніх компаній в Список юридичних осіб, зажадавши від них спеціального дозволу уряду на ведення бізнесу. Таким чином, контрактний виробник чіпсетів Huawei, TSMC, не може приймати нові замовлення від китайської компанії. Тайванська компанія повністю припинить виробництво мікросхем HiSilicon з 15 вересня.

Відповідно до звітів, Huawei тепер бере справу в свої руки. Очікується, що до кінця року компанія почне процес виробництва мікросхем, принаймні частково, і буде конкурувати з такими галузевими гігантами, як Samsung, TSMC, Intel і іншими. З огляду на те, що виробництво напівпровідників — складний і дорогий процес, доведеться почекати і подивитися, чи вдасться Huawei з цим впоратися.

Як повідомляло видання "Коментарі", уряд Великої Британії переглянув своє ставлення до Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини