Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представить унікальну іграшку для кішок: улюбленцям нудьгувати не доведеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представить унікальну іграшку для кішок: улюбленцям нудьгувати не доведеться

Іграшка Eye of Sauron не дасть нудьгувати навіть найсумнішій кішці

29 жовтня 2020, 15:46
Поділіться публікацією:

Компанія Xiaomi, разом з брендом-партнером PETONEER, що спеціалізуються на розробці розумних рішень для тварин, запустили смарт-іграшку для кішок. Іграшка отримала назву "Eye of Sauron" — "Око Саурона". "Розумна" іграшка була представлена на платформі Xiaomi Youpin. Ціна на товар визначена в розмірі 22 доларів. Про це повідомляє GIZChina.

Китайська компанія представить унікальну іграшку для кішок: улюбленцям нудьгувати не доведеться

Коти отримали оригінальну іграшку

У перервах між роботою і тисячами зобов'язань ми не завжди можемо фізично знаходитися поруч з нашими чотириногими друзями. "Розумна" іграшка, створена PETONEER і запущена через Xiaomi YouPin, зможе вирішити цю проблему. Пристрій виглядає як IP-камера, але це не вона.

Фактично, пристрій здатний випромінювати червоне світлодіодне світло в оточуючій області: "око" може обертатися непередбачуваним чином, стимулюючи увагу кішок. Вихованець буде активним, і, перш за все, йому не буде нудно. Це ідеальне рішення проти самотності. "Розумну" іграшку можна запрограмувати або перевірити безпосередньо віддалено через смартфон, і все це через зручний додаток компанії-партнера.

Китайська компанія представить унікальну іграшку для кішок: улюбленцям нудьгувати не доведеться - фото 2

Ціна "розумної" іграшки для кішок в блозі PETONEER, запущеному через Xiaomi YouPin, становить всього близько 18 євро. Гаджет подарує багато годин задоволення кішкам, особливо тим, хто найбільше схильний до стресу і страждає від самотності.

Як повідомляє видання "Коментарі", Xiaomi представить власний смартфон з гнучким дисплеєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини