Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представила унікальне смарт-ліжко
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представила унікальне смарт-ліжко

8H Milan Smart Electric Bed Pro має функції, які спрямовані на поліпшення сну користувача

23 жовтня 2020, 11:31
Поділіться публікацією:

Компанія Xiaomi запустила 8H Milan Smart Electric Bed Pro під краудфандінговою платформою Youpin. Це "розумне" ліжко є прямим наступником "розумного" електричного ліжка 8H Milan, яка була запущена в рамках краудфандінга в грудні 2019 року за ціною 300 доларів США. Вартість краудфандінга 8H Milan Smart Electric Bed Pro становить 735 доларів США, і очікується, що поставки почнуться до 1 грудня. Про це повідомляє видання GIZMochina.

Китайська компанія представила унікальне смарт-ліжко

Xiaomi представила смарт-ліжко

Оригінальне інтелектуальне електричне ліжко 8H Milan підтримує п'ять видів комфортних режимів, інтелектуальне голосове управління і інші функції. "Розумне" ліжко також оснащене двозонним підйомом, високою потужністю, повільним підйомом і повільним опусканням. Воно також має декілька функцій, спрямованих на поліпшення сну користувача.

8H Milan Pro включає в себе жорсткий пружинний матрац і підтримує інтелектуальне голосове управління. Що стосується дизайну, він також відрізняється високою конструкцією ніжок і інноваційним пружинним матрацом з твердих матеріалів, який відповідає звичкам сну користувачів. Матрац має різну опору для різних частин тіла, надаючи потрібний тиск у різних місцях.

Крім того, 8H Milan Smart Electric Bed Pro підтримує три режими інтелектуального управління. Ним можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування, додатку MIJIA і голосового помічника XiaoAI за допомогою голосових підказок. Матрац підтримує режим читання, режим хропіння, режим горизонтального положення, режим невагомості і режим ТВ.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представить власний смартфон з гнучким дисплеєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини