Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія запустила нове покоління "розумних" окулярів
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія запустила нове покоління "розумних" окулярів

Смарт-окуляри Huawei Gentle Monster Eyewear II отримають безліч унікальних функцій

16 жовтня 2020, 17:16
Поділіться публікацією:

Huawei щойно оголосила про запуск нового покоління "розумних" окулярів в лінійці Huawei X Gentle Monster в Сінгапурі. Про це повідомляє видання GIZMochina.

Китайська компанія запустила нове покоління "розумних" окулярів

Huawei представила смарт-окуляри

Окуляри Huawei Gentle Monster Eyewear II — це друге покоління колаборації китайського технологічного гіганта з модним брендом, що пропонує більш розкішний дизайн і додаткові інтелектуальні функції. The Eyewear II — це нова колекція, в якій представлені "сміливі" і "далекоглядні" варіанти дизайну Gentle Monsters. Це партнерство між виробником побутової електроніки і модним брендом направлено на інтеграцію "розумних" технологій в розкішні аксесуари.

Згідно з офіційними примітками, Huawei X Gentle Monster Eyewear II має більш зручний дизайн, який виготовлений з титанового пластика для меншої ваги і більш тонкої конструкції. Eyewear II тепер оснащений більшим і тоншим динаміком з амплітудою, який пропонує більш широкий діапазон звукової сцени для більш повного занурення в звук при прослуховуванні музики або під час ігор. Крім того, окуляри також володіють унікальним дизайном акустичної конфіденційності, з одним напіввідкритим динаміком з кожного боку дужки лінзи, який може передавати звук безпосередньо в вуха користувача через камеру спрямованого звуку.

Eyewear II також поставляється з голосовим помічником, до якого можна легко отримати доступ, двічі натиснувши на ліву скроню. Інші елементи керування на основі жестів також підтримуються кількома вдосконаленими датчиками пристрою, які до того ж можуть визначати, коли користувач не використовує окуляри.

Як повідомляло видання "Коментарі", операційна система Huawei стане доступна для старих моделей смартфонів .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини