Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія випустила смарт-годинник для дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія випустила смарт-годинник для дітей

Дитячий смарт-годинник Xiaomi має функцію зв'язку з батьками і 4G-з'єднання

23 червня 2020, 16:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні компанія Xiaomi випустила оновлену версію дитячого годинника Mi Rabbit 4C — Mi Rabbit Сhildren's Watch 4C. Як видно з назви, він підтримує 4G-з'єднання. Крім підтримки підключення, ще однією важливою зміною є підвищені показники водонепроникності — від IPX7 до IPX8. Пристрій також поставляється з підтримкою власного інтелектуального голосового помічника XiaoAI.

Китайська компанія випустила смарт-годинник для дітей

"Розумний" годинник підтримує надійне позиціонування завдяки восьмикратній системі безпечного позиціонування. Пристрій оснащений 1,3-дюймовим дисплеєм, який трохи менше, ніж 1,7-дюймова панель AMOLED на Mi Rabbit Сhildren's Watch 4C. Пристрій також оснащений 2-мегапіксельним сенсором камери на передній панелі годинника, який може використовуватися батьками для віддаленого здійснення дзвінків 4G або Wi-Fi для зв'язку з дітьми. Порівняно з моделями 4 і 4Pro цьому новому пристрою 4C не вистачає підтримки налаштування двох камер, а також підключення 5G.

Як уже згадувалося, "розумний" годинник також поставляються з підтримкою інтелектуального голосового помічника XiaoAI, який може пропонувати кілька функцій за допомогою голосових команд, включаючи звіти про погоду, енциклопедію, підтримку відтворення музики та інші.

Mi Rabbit children's Watch 4C коштує близько 56 доларів. Ціни досить низькі в порівнянні з моделями 4 і 4Pro, які коштують 127 і 184 долари відповідно.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія представила новий ігровий монітор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини