Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія представить свій перший ноутбук
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія представить свій перший ноутбук

Компанія Xiaomi обіцяє запустити продажі свого першого ноутбука вже в цьому місяці

1 червня 2020, 10:55 comments1323
Поділіться публікацією:

Компанія Xiaomi збирається випустити свій перший ноутбук в Індії в цьому місяці. Новий звіт стверджує, що Xiaomi RedmiBook 13 дебютує 11 червня. Далі зазначається, що перший ноутбук Xiaomi буде перейменований в RedmiBook 13 і буде продаватися під брендом Mi в Індії. Xiaomi повідомляє про свій вихід на ринок ноутбуків вже кілька тижнів.

Китайська компанія представить свій перший ноутбук

Дату запуску, про який повідомляє видання 91mobiles, назвав інсайдер Ішан Агарвал. У звіт також включені маркетингові матеріали, використовувані Xiaomi для просування пристрою в Індії. Це говорить про те, що Xiaomi готує до запуску RedmiBook з 13 грудня 2019 року.

Зображення тізерів, якими поділився Агарвал, підтверджують дизайн тонкої панелі і процесор Intel. Xiaomi також підтвердила, що її перший ноутбук в країні буде не таким доступним, як смартфони Redmi. Тизери підкреслюють елегантний дизайн і дисплей з більш тонкими безелями. Китайська компанія також повідомляє про 1С зарядку в соціальних мережах, але специфікації поки не підтверджені і не розкриті компанією.

RedmiBook 13 був випущений в грудні 2019 року в Китаї зі стартовою ціною 4 199 юанів за базову модель. Цей конкретний варіант оснащений чіпсетом Intel Core i5. Модель з процесором Core i7 була представлена за ціною 5 199 юанів. Схоже, перший ноутбук Xiaomi буде конкурувати з Falkon Aerbook від Flipkart з точки зору ціни і основних характеристик. Як випливає з назви, RedmiBook 13 буде оснащений 13,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD 1920 x 1080 пікселів.

Як повідомляло видання "Коментарі", дочірня компанія Xiaomi анонсувала свій перший монітор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини