Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Lenovo представила перший у світі гнучкий ноутбук
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Lenovo представила перший у світі гнучкий ноутбук

Ноутбук ThinkPad X1 Fold по товщині не набагато перевищує звичайний зошит

30 вересня 2020, 13:30
Поділіться публікацією:

Транснаціональна компанія родом з Китаю Lenovo оголосила, що 30 вересня випустить довгоочікуваний ноутбук ThinkPad X1 Fold. На виставці CES 2019 Lenovo представила те, що було заявлено як "перший гнучкий ПК у світі". Представлений пристрій був всього лише прототипом, але тепер китайська компанія збирається випустити продукт в комерційних цілях, відповідно до недавно опублікованого тизера. Про це повідомляє GIZMochina.

Компанія Lenovo представила перший у світі гнучкий ноутбук

Простіше кажучи, ThinkPad X1 Fold — це повнофункціональний ноутбук на базі процесора Core 11-го покоління. Ноутбук оснащений 13,3-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 2K. За товщиною він не більше зошити на 16 сторінок.

Головний секрет цього дизайну полягає в ексклюзивній гнучкій технології Lenovo, за допомогою якої реалізований складаний екран. Гнучкий OLED-екран ThinkPad X1 Fold створений Lenovo і постачальником LG.

Lenovo і LG разом працювали над вирішенням багатьох технічних проблем за останні чотири роки. У ноутбуці використовується ексклюзивна технологія петель і рама з магнієвого сплаву і вуглецевого волокна для створення гнучкої конструкції, яка залишається міцною і плоскою після розкладання. Монітор також виглядає як традиційний екран і відповідає вимогам випробувань на довговічність.

Очікується, що інформація про ціни та доступності буде оприлюднена після офіційного випуску.

Як повідомляло видання "Коментарі", Lenovo випустить унікальний ігровий смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини