Головна Новини HI-tech гаджет Канадська компанія представила оновлені смарт-окуляри для плавання
commentss НОВИНИ Всі новини

Канадська компанія представила оновлені смарт-окуляри для плавання

Розумні окуляри для плавання від Form отримали нове суттєве оновлення

30 липня 2020, 15:13
Поділіться публікацією:

Form є вузькоспеціалізованою, але все ж знаменитою фірмою, яка вже протягом досить-таки тривалого часу займається виробництвом найрізноманітніших гаджетів для заняття спортом. Серед них є навіть розумні окуляри для плавання, які використовують деякі можливості доповненої реальності. І ось, буквально вчора компанія випустила для даних окулярів досить-таки суттєве оновлення. Про це повідомляє 1informer.

Канадська компанія представила оновлені смарт-окуляри для плавання

Розумні окуляри для плавання від Form були випущені торік за ціною в 199 доларів, і їх особливістю була можливість підключення як до розумних годинників, так і до смартфонів, щоб відстежувати вашу активність, до частини якої ви могли отримати моментальний доступ шляхом вбудованих в окуляри AR-дисплеїв. Проте, істотним обмеженням окулярів від Form є їх залежність від вже згаданих розумних годинників і смартфонів, адже хоч окуляри і мають своє залізо, воно дозволяє в автономному режимі отримувати лише дані про те, скільки кіл ви пропливли.

Але тепер це в минулому, адже з останнім оновленням окуляри для плавання від Form стали куди більш незалежними. Тепер у тому випадку, якщо ви є володарем подібного гаджета, то тепер ви зможете без участі смартфона або годинника одержати докладну інформацію про те, скільки кіл ви пропливли, яку відстань, кількість спалених калорій і так далі. Однак хоча розумні окуляри від Form можуть працювати відособлено, все ж виробник рекомендує використовувати їх саме в режимі підключення до смартфона або ж розумного годинника. І якщо ви використовуєте останні, то Form радить носити годинник саме на тій руці, з боку якої знаходиться AR-дисплей окулярів. Це дозволить забезпечити найбільшу швидкість з'єднання по Bluetooth. Але в будь-якому випадку, тепер радує те, що ми можемо купити окуляри від Form і користуватися ними навіть у тому випадку, якщо й не володіємо розумними годинниками.

Як повідомляло видання "Коментарі", розкрито неймовірні можливості смартокулярів Apple Glass.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини