Головна Новини HI-tech гаджет Instagram запровадив нову цікаву функцію - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram запровадив нову цікаву функцію - подробиці

Нова функція полегшить життя блогерів, авторів та бізнесменів

27 січня 2021, 18:45
Поділіться публікацією:

В соціальній мережі Instagram з'явилась нова функція, яка полегшить життя блогерів та авторів ресурсу. Про це повідомили розробники додатку на офіційній сторінці.

Instagram запровадив нову цікаву функцію - подробиці

Фото: afisha.a42.ru. Instagram повідомив про оновлення

Відтепер в соціальній мережі буде доступна спеціальна професійна панель — Professional Dashboard. Нею можна скористатися, якщо у вас бізнес-акаунт або ж сторінка автора.

Задача панелі — допомогти блогерам у трьох напрямках: слідкувати за ефективністю, розвивати бізнес, бути в курсі.

Відтак на панелі можна буде отримати доступ до інструментів, які допоможуть розвивати бізнес і перевіряти статус монетизації, знайти поради по веденню Інстаграму та відстежувати тренди та тенденції.

Розробники впевнені, що об'єднання всі цих речей разом неабияк полегшить та спростить користування мережею.

Представники компанії повідомили, що вигляд та вміст даної панелі не остаточний. Впродовж року він буде змінюватися та вдосконалюватися.

Нагадаємо, що Facebook i Twitter заблокували особисті акаунти російського бізнесмена, соратника Путіна Євгена Пригожина.

На думку прес-служби, акаунти бізнесмена були заблоковані через його вчорашній коментар про скасування заборони Трампа на проходження трансгендерами служби в армії США.

Зазначається, що від імені Пригожина будуть надіслані апеляційні скарги у служби підтримки соцмереж, проте на успіх вони не сподіваються.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що є кілька способів перевірити, чи не крадуть ваш інтернет. Якщо ви підозрюєте, що ваш Wi-Fi уже не тільки ваш, можете спробувати перевірити власні здогадки. Як це зробити, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини