Головна Новини HI-tech гаджет Huami представила смарт-годинник Zepp Z: що стало відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Huami представила смарт-годинник Zepp Z: що стало відомо

Смарт-годинник Zepp Z відрізняється міцністю, але при цьому важить мало

18 листопада 2020, 00:56
Поділіться публікацією:

Zepp анонсувала свій наступний "розумний" годинник — Zepp Z — з високоякісним дизайном і великою увагою до здоров'я. Компанія, що нині належить материнській компанії Amazfit Huami, продовжила свої недавні проекти Zepp E Circle і Zepp E Round.

Huami представила смарт-годинник Zepp Z: що стало відомо

Huami анонсувала смарт-годинник

Ефектний "розумні" годинник класичного виду виготовлений з титанового сплаву, він міцний, але легкий (40 г), з вигравіруваним безелем і коричневим шкіряним ремінцем.

На борту знаходиться постійно включений 1,39-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 454x454 пікселів, який нітрохи не гірше, ніж на ринку "розумних" годинників. Як і перша лінійка "розумних" годинників Zepp, лінійка Amazfit являє собою великий кросовер з технічними характеристиками.

Zepp Z забезпечує відстеження SpO2, вимірює рівень стресу і цілодобовий моніторинг серцевого ритму завдяки модулю Huami BioTracker 2 PPG. Цей датчик також видає показник PAI (Personal Activity Intelligence), який оцінює активність користувача, щоб допомогти йому визначити, чи достатньо старанно він виконує вправи.

Так само є 12 спортивних профілів з вбудованим GPS, які додані в додаток Zepp, як і Amazfit. Якщо розглядати Zepp Z в контексті, це Amazfit GTR 2 для вимогливих покупців "розумних" годинників. І з такими високоякісними матеріалами і вибором ремінців він, безумовно, виглядає відповідним чином. Але користувач також платить за дизайн. Годинник буде коштувати 349 доларів в порівнянні з 179,99 доларів за стандартний Amazfit GTR 2.

Як повідомляло видання "Коментарі", з'явилися цікаві подробиці про нові смарт-терези Huami.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини