Головна Новини HI-tech гаджет Для користувачів операційної системи Windows стала доступна 11 версія
commentss НОВИНИ Всі новини

Для користувачів операційної системи Windows стала доступна 11 версія

Компанія Microsoft зробила достроково доступним оновлення системи

5 жовтня 2021, 09:09
Поділіться публікацією:

Операційна система Windows 11 вже офіційно доступна для завантаження. Про це повідомляє видання "The Verge". 

Для користувачів операційної системи Windows стала доступна 11 версія

Windows 11, фото з відкритих джерел

Попри те, що зараз повинне вийти тільки аппаратне забезпечення, компанія Microsoft зробила достроково доступним оновлення системи. Тобто, якщо користувач має на своєму комп'ютерному пристрої встановлену  Windows 10, то він безкоштовно може оновити її до 11 версії. Для всіх інших нова версія операційної системи з'являтиметься поступово.

"Ми очікуємо, що до середини 2022 року всі пристрої з Windows 10, що відповідають вимогам, будуть запропоновані для оновлення до Windows 11", — заявляють в компанії Microsoft.

Оновити операційну систему можна у розділі "оновлення Windows". В області налаштувань треба натиснути функцію негайного оновлення.

Нові гаджети Surface з 5 жовтня надходитимуть у продаж з попередньо встановленою Windows 11, разом з новими ПК. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський хоче, щоб Amazon, Google і Microsoft побудували в Україні дата центри, а США відправили українського космонавта в космос. У мережі вперше опинився список проектів, з якими президент України Володимир Зеленський їздив в США, пропонуючи їх, як стартап для інвестицій американському бізнесу. Як передає видання "Коментарі", ключові проекти, які розробили на Банковій і на які робили ставку в Офісі президента, виклав у себе в телеграм-каналі нардеп Олексій Гончаренко. За його словами, Володимир Зеленський у своєму Плані трансформації України на 5-10 років представив 80 проектів на суму 277 млрд доларів. Олексій Гончаренко опублікував список без проектів Міністерства Оборони і деяких проектів Міністерства стратегічної промисловості, тому як вони зі зрозумілих причин можуть бути засекречені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини