Головна Новини HI-tech гаджет Чому не варто заряджати AirPods Pro китайськими зарядками
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не варто заряджати AirPods Pro китайськими зарядками

Один із власників AirPods Pro з Китаю поставив навушники на зарядку, а через деякий час вони задимилися і вибухнули

20 травня 2021, 22:16
Поділіться публікацією:

Компанія Apple не кладе в коробки з більшістю своїх ґаджетів блоки живлення. Тому часто власники пристроїв, прагнучи заощадити, віддають перевагу бюджетним аксесуарам. Але краще так не робити, щоб не сталося таке, як із цими AirPods Pro.

Чому не варто заряджати AirPods Pro китайськими зарядками

AirPods Pro (фото з відкритих джерел)

Користувач Twitter під ніком FrontTron поділився історією про свої навушники AirPods Pro. Вони вибухнули через неправильну експлуатацію.

Так, один із власників AirPods Pro з Китаю поставив навушники на зарядку, а через деякий час вони задимилися і вибухнули. Для зарядки він використовував оригінальні навушники і комплектний кабель Lightning-USB-C.

Очевидно, що навушники не підтримують стандарт Power Delivery і їх небезпечно підключати до будь-якого блоку живлення потужністю понад 5 Вт. Однак це не зупинило героя публікації.

Раніше водії з досвідом розповіли, які автомобільні ґаджети неодмінно стануть у пригоді в дорозі. Видання "Твоя машина" зібрало всі думки автомобілістів і склало список найкорисніших пристроїв для машини. В опитуванні взяло участь понад 2500 осіб.

Найбільше водіїв згадало відеореєстратор. Нині цей ґаджет мають 62% власників авто. Камера допоможе розібратися в спірних ситуаціях на дорозі і зафіксувати ДТП. На другому місці — радар-детектори, які попереджають про камери на дорогах. Цей девайс можна замінити навігатором або додатком у смартфоні.

Третє місце зайняв пристрій, який допомагає як новачкам, так і досвідченим водіям, — парктроник. Такими маленькими камерами користується майже половина опитаних. Завдяки парктронику автомобіліст може найбільш вдало поставити автомобіль і уникнути неприємних ситуацій під час паркування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

20 травня 2021, 21:56

Хочешь заняться сексом сегодня вечером? Одинокие и замужние, красивые и не очень - все они хотят секса, без денег и отношений, просто секс. все анонимно и конфиденциально ----- http://gg.gg/kisky


Новини