Головна Новини HI-tech гаджет Apple збільшує виробництво своїх гаджетів в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple збільшує виробництво своїх гаджетів в Китаї

Частка Apple на ринку смартфонів Китаю зросла, незважаючи на пандемію

19 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Apple збільшила виробництво Apple Watch Series 6 і серії iPad з Wi-Fi на тлі зростаючої напруженості між США і Китаєм. Компанія перемістила більшу кількість замовлень на Luxshare Precision Industry для Apple Watch Series 6 і на BYD для нового iPad. Про це повідомляє Apple Insider.

Apple збільшує виробництво своїх гаджетів в Китаї

Foxconn і Compal Electronics як і раніше є основними постачальниками нових продуктів, хоча, згідно з галузевими джерелами, Apple, швидше за все, перемістить більше замовлень на Luxshare і BYD.

Згідно DigiTimes, Apple збільшила виробництво в Китаї, щоб задовольнити внутрішній попит Китаю у відповідь на торгову напруженість між США і Китаєм. За межами китайських ринків Apple буде використовувати тайваньських виробників для створення виробничих центрів за межами Китаю.

Apple недавно оголосила про випуск Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, нового 10,2-дюймового iPad восьмого покоління і майбутнього iPad Air четвертого покоління. Очікується, що прийдешній iPhone 12 буде анонсований в жовтні.

У той час як Apple боролася з ворожим ринком, викликаним триваючою торговельною війною адміністрації Трампа з Китаєм, компанія намагається зберегти дружні відносини з країною. Навіть під час триваючої пандемії коронавіруса частка Apple на ринку смартфонів Китаю зросла більш ніж на десять відсотків.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple впроваджує нові правила для розробників додатків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини