Apple заінтригувала своїх шанувальників опублікованими тизером

Apple випустила коротке відео, яке натякає на швидкий вихід оновлення для їх сервісу з музикою

Американська корпорація Apple опублікувала тизер прийдешнього відновлення для свого музичного сервісу.
Так, тепер у вкладці "огляд" в додатку музика користувачі можуть побачити коротке відео з обертовим логотипом Apple Music, а над ним - "Приготуйтеся - скоро музика зміниться назавжди". Таким чином компанія офіційно підтвердила, що незабаром їх сервіс чекає велике оновлення. Чутки про це поширювалися в мережі останні кілька тижнів, крім того, просунуті користувачі, які досліджували файли операційної системи, виявили в них натяки на майбутні зміни.

За словами інсайдерів, оновлена музика від Еппл може містити новий варіант платної підписки, яка буде коштувати 10 доларів на місяць, а також Apple Music HiFi. Не виключено, що саме цією функцією і буде відрізнятися нова підписка.
Ми вже писали про те, що завтра, 18 травня, Apple може анонсувати нові навушники "AirPods 3" і оновлений Apple Music. І хоча навушники ще не представлені, це не виключає можливості їх виходу в найближчу добу разом з оновленим сервісом для прослуховування музики. Однак, компанія офіційно ще не зробила ніяких заяв з приводу дати виходу своїх оновлених продуктів.
Для довідки: Apple Music це музична служба випущена компанією Apple у 2015 році, яка надає користувачам доступ до прослуховування мільйонів композицій. Доступ до сервісу надається онлайн, проте є і можливість завантажувати композиції на свій пристрій.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Apple може дуже скоро порадувати шанувальників своїми новинками, а також про те, що Apple оновила операційну систему .