Головна Новини HI-tech гаджет Apple випустить знімну батарею для iPhone, - Bloomberg
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple випустить знімну батарею для iPhone, - Bloomberg

Вона може позиціонуватися як аксесуар, наприклад, до iPhone 12

19 лютого 2021, 15:31
Поділіться публікацією:

Американська корпорація Apple має намір випустити знімну батарею для своїх смартфонів. Повідомляється, що новий аксесуар буде працювати з IPhone, які підтримують магнітну систему MagSafe. Дану інформацію оприлюднило РБК, посилаючись на Bloomberg.

Apple випустить знімну батарею для iPhone, - Bloomberg

Apple випустить знімну батарею для iPhone - фото з відкритих джерел

Відомо, що компанія розробляє батарею не менше, ніж один рік, а його запуск планується протягом декількох місяців. Вона може позиціонуватися як аксесуар, наприклад, до iPhone 12, тому що він підтримує MagSafe.

Повідомляється, що акумулятор може кріпитися до задньої частини телефону, її прототипи мають білий гумовий корпус.

Варто відзначити, що нова батарея не виконуватиме захисну функцію, як чохол. Вона буде призначена виключно для забезпечення тривалої роботи смартфона.

Джерело вважає, що випуск нової батареї може і не відбутися, оскільки розробники зіткнулися з проблемами програмного забезпечення, які сигналізували про перегрів батареї. Через це була затяжною і сама розробка акумулятора.

Нагадаємо, що згідно з даними видання Appleinsider, корпорація може зняти з виробництва смартфон iPhone 12 mini. Такі висновки журналісти видання зробили виходячи зі звіту аналітика JP Morgan Вільяма Янга, який стверджує, що Apple скоротить поставки iPhone 12 mini на 11 мільйонів одиниць.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні стало відомо, якими основними характеристиками володітиме новенький електрокар від компанії Apple. Попри те, що поки невідомо, скільки буде коштувати електромобіль, інсайдер Мін-Чі Ко повідомляє, що перша машина Apple буде продаватися в сегменті автомобілів класу преміум, що може неабияк збагатити її розробників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 лютого 2021, 16:10

Ого! Здивувало! Буде круто, якщо дійсно таке вийде. Я до речі, якраз хочу купити собі новий iPhone. Знашов сайт https://icoola.ua/apple-iphone . Тут нормальні ціни на вживану техніку. Думаю як вийде iPhone 13, то дочекаюсь і куплю бу варіант. В загальному думав взяти 12, бо ціни на них зараз приємні, ну і з виходом наступної моделі звичайно , що і ціна впаде. Цікаво, який буде айфон 13. Думаю він буде якийсь надсучасним.


Новини