Головна Новини HI-tech гаджет Apple випустить найдешевший в історії MacBook
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple випустить найдешевший в історії MacBook

MacBook на базі чіпсета ARM буде оснащений 12-дюймовим дисплеєм і матиме автономність до 20 годин

30 серпня 2020, 01:15 comments1921
Поділіться публікацією:

Компанія Apple готується випустити свій перший ноутбук на базі чіпсета ARM, і тепер в Мережі з'являється все більше і більше інформації про новинку. Зараз з'явилася інсайдерська інформація, згідно з якою новий ноутбук Apple буде не тільки мати непогані характеристики, як ультрабук Apple, але і буде відносно недорогим. Про це повідомляє Gadget Tendency.

Apple випустить найдешевший в історії MacBook

Перший MacBook на базі чіпсета ARM буде оснащений 12-дюймовим дисплеєм Retina, отримає 8 ГБ або 16 ГБ оперативної пам'яті, від 256 ГБ до 1 ТБ вбудованої пам'яті (SSD), вражаючу автономність до 20 годин, один порт USB-C для зарядки і роботи з зовнішніми носіями і пристроями, а також клавіатуру типу "метелик" четвертого покоління, хоча це виглядає досить сумнівно на тлі того, як Apple відмовляється від неї у всіх нових моделях.

Що цікаво, ноутбук буде дійсно легким — вага складе близько 0,9 кілограма. Користувачі зможуть вибирати з сріблястої, темно-сірої і золотистої версії. Найголовнішим параметром ноутбука буде його ціна, яка стартуватиме від 849 доларів за стартовий комплект. Таким чином, перший MacBook на ARM має всі шанси стати найдешевшим ноутбуком Apple всіх часів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple відкриє свій перший магазин на воді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини