Головна Новини HI-tech гаджет Apple розповіла, як будуть виглядати її нові навушники
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple розповіла, як будуть виглядати її нові навушники

AirPods Studio можна буде одягнути будь-якою стороною і вони здатні самостійно відключитися

13 листопада 2020, 18:35
Поділіться публікацією:

Чутки про перші накладні навушники Apple, які, як очікується, будуть називатися Apple AirPods Studio, ходили роками, але тепер їх запуск може бути дуже близький. Значок, що символізує цю розробку, був помічений в першій бета-версії останньої версії iOS, що не тільки дає більш точне уявлення про навушники, а й має на увазі, що пройде зовсім небагато часу до їх офіційного представлення.

Apple розповіла, як будуть виглядати її нові навушники

Apple представить нові навушники

Значок (вгорі) був помічений Стівом Мозером з MacRumors і 9to5Mac. Він з'являється в відео в додатку Find My в бета-версії iOS 14.3.

Це не перший раз, коли ми бачимо значок навушників-вкладишів в iOS. Ще в березні з'явилися дві схожі картинки, які передбачають, що Apple AirPods Studio матиме як чорну, так і білу версії. Але ці значки виглядали трохи інакше, що говорить про те, що дизайн Apple з тих пір змінився. 

Якщо вірити джерелам, повнорозмірні навушники від Apple можна буде надягати будь-якою стороною. Також навушники зможуть розпізнавати, коли їх знімають з голови, щоб автоматично поставити музику на паузу, як звичайні AirPods. Захід Apple One More Thing для Mac, проведений раніше на цьому тижні, здавалося, став завершенням випуску нових продуктів Apple в 2020 році, але є ймовірність запуску AirPods Studio на початку 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple провела третю осінню презентацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини