Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія представила інноваційний "розумний" годинник: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія представила інноваційний "розумний" годинник: що відомо

Смарт-годинник Vivoactive 3 Element є пристроєм для фітнесу і буде поставлятися в сірому кольорі

31 грудня 2020, 11:43
Поділіться публікацією:

Компанія Garmin запустила Vivoactive 3 Element в Індії за ціною 219 доларів США. Це пристрій можна придбати в інтернет-магазині Garmin, Amazon India або в Tata Cliq. Це найдешевший "розумний" годинник бренду в регіоні, він представлений в єдиному сірому варіанті.

Американська компанія представила інноваційний "розумний" годинник: що відомо

Фото: Eagles Vine

Garmin Vivoactive 3 Element оснащений 1,2-дюймовим трансфлективним дисплеєм з пам'яттю в пікселях (MIP) з роздільною здатністю 240 x 240 пікселів. Цей екран захищений хімічно зміцненим склом. Крім того, корпус "розумного" годинника виготовлений з нержавіючої сталі і армованого волокном полімеру, тоді як ремінець зроблений з силікону.

Будучи носимим пристроєм для фітнесу, продукт поставляється з усіма необхідними датчиками, такими як оптичний датчик частоти серцевих скорочень, барометричний висотомір, компас, акселерометр, термометр, GPS і ГЛОНАСС. Що стосується підключення, "розумний" годинник використовує Bluetooth і ANT.

Годинники підключаються до смартфонів через додаток Connect IQ, який доступний як в Google Play Store для Android, так і в Apple App Store для iPhone. Як і будь-який інше додаток-компаньйон, цей додаток можна використовувати для зміни різних налаштувань "розумного" годинника.

Що стосується функцій, то носимий пристрій має понад 10 попередньо завантажених режимів GPS і занять спортом в приміщенні. Він також підтримує повідомлення додатків, VO2 Max, моніторинг серцевого ритму, моніторинг рівня стресу, настроюються тренування, елементи управління Samsung SmartThings і багато іншого.

І останнє, але не менш важливе: Garmin Vivoactive 3 Element володіє водонепроникністю до 5 атм і може працювати до 8 днів в режимі "розумного" годинника і тільки до 13 годин в режимі GPS.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий "розумний" годинник зможуть розпізнавати хвороби ще до появи симптомів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини