Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія представила смарт-годинник з вимірюванням рівня стресу
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія представила смарт-годинник з вимірюванням рівня стресу

"Розумний" годинник Fitbit Sense буде представлений разом з оновленими версіями смарт-гаджетів

27 серпня 2020, 01:15 comments1061
Поділіться публікацією:

Американська компанія Fitbit представила новий "розумний" годинник, який може допомогти стежити за здоров'ям, відстежувати частоту дихання і здійснювати ряд інших дій. Про це повідомляє видання The Irish News.

Американська компанія представила смарт-годинник з вимірюванням рівня стресу

За повідомленнями Fitbit, новий "розумний" годинник Fitbit Sense від компанії-виробника носимих пристроїв оснащений датчиком електродермальної активності (EDA), який можна використовувати для відстеження рівня стресу.

Пристрій також включає в себе інструменти для відстеження серцевого ритму, новий додаток ЕКГ і датчик температури шкіри, який, за словами Fitbit, може допомогти користувачам відстежувати показники здоров'я, такі як варіабельність серцевого ритму і частота дихання.

Співзасновник і виконавчий директор компанії Джеймс Парк сказав, що психічне здоров'я і стрес є такими ж важливими показниками, які потрібно відстежувати, як і фізичне здоров'я, і ​​є ключовою частиною дизайну нових продуктів.

"Наша місія — зробити всіх людей в світі більш здоровими, ніж на сьогоднішній день. COVID-19 показав усім нам, наскільки важливо дбати про наше фізичне і психічне здоров'я і благополуччя", — сказав він.

Fitbit заявила, що Sense — це "найбільш просунутий" розумний "годинник для здоров'я", який був представлений разом з новими версіями існуючих "розумних" годинників — Versa 3 і Inspire 2. Компанія підтвердила, що всі три нові моделі смарт-годинника надійдуть в продаж в кінці вересня: Sense буде коштувати 395 доларів, Versa 3 — 295 доларів, а Inspire 2 — 118 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google придбала виробника фітнес-пристроїв Fitbit .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини