Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія представила оновлену серію ноутбуків
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія представила оновлену серію ноутбуків

Ноутбуки отримали оновлення пам'яті, а також будуть підтримувати Thunderbolt 4 і інтегровану графіку Intel Xe

1 жовтня 2020, 11:35
Поділіться публікацією:

Американська корпорація Dell анонсувала оновлення для своїх ноутбуків XPS 13 і XPS 13 2-in-1. Обидва працюють на процесорах Intel Tiger Lake 11-го покоління і будуть доступні в США і Канаді 1 жовтня (і в інших країнах в найближчі тижні). XPS 13 починається з 999 доларів; ціна 2-в-1 стартує з 1249 доларів. Новий XPS був вперше представлений на сцені під час презентації Intel Tiger Lake на початку цього місяця. Про це повідомляє видання The Verge.

Американська компанія представила оновлену серію ноутбуків

Оновлення в основному виглядають як нерівності специфікацій. Крім нових процесорів, обидві моделі отримали оновлення пам'яті: тепер вони працюють з LPDDR4x на частоті 4267 МГц, а не 3733 МГц. Як і багато інших флагманів Tiger Lake, вони також будуть підтримувати Thunderbolt 4 і інтегровану графіку Intel Xe.

Модель 2-в-1 також зазнала змін, аналогічні редизайну XPS початку 2020 року. Швидше за все, користувачі помітять нове співвідношення екрану до корпусу. Dell заявляє, що трансформований дисплей на 7 відсотків більший, ніж у попередніх поколінь. Можна звернути увагу, що лицьові панелі, особливо зверху і знизу, стали меншими.

Dell також анонсувала "версію для розробників" XPS 13. Цей пристрій на базі Linux і перший ноутбук з напередвстановленою Ubuntu 20.04 LTS. Dell також пропонує завантаження Ubuntu 20.04 LTS всім, хто володіє XPS 13 і хоче замінити свою систему, незалежно від того, чи є у них версія для розробників.

Нові системи XPS 13 доступні у двох колірних варіантах: "платиново-сріблястий з салоном з чорного вуглецевого волокна" або "морозний з салоном з арктичного білого тканого скла". Портфель є частиною програми Intel Evo. Dell заявляє, що вся лінійка XPS 2020 буде поставлятися в упаковці з екологічно чистих матеріалів, включаючи перероблений пластик, призначений для морських перевезень.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple буде випускати ноутбуки з власним процесором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини