Головна Новини HI-tech авто.технології У Південній Кореї стартували випробування безпілотних повітряних таксі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї стартували випробування безпілотних повітряних таксі

Повітряні безпілотні таксі Південної Кореї мають два сидіння і важать по 650 кг

11 листопада 2020, 13:38
Поділіться публікацією:

Як повідомило в середу міністерство транспорту, Південна Корея провела випробування служби безпілотного повітряного таксі в столиці країни Сеулі, прагнучи комерціалізувати послуги міського повітряного транспорту у 2025 році. Уряд провів випробування шести безпілотних таксі в Йоідо, західний Сеул, йдеться в заяві Міністерства землі, інфраструктури та транспорту.

У Південній Кореї стартували випробування безпілотних повітряних таксі

ФОТО:

Це перший випадок, коли країна тестує службу дрон-таксі в густонаселеному місті. У заяві говориться, що аналогічні випробування раніше проводилися на позначених полігонах в Інчхоні, на захід від Сеула, і Йонгволі, у 200 км на схід від Сеула.

Шість безпілотних літальних апаратів, використаних в демонстрації, — це EH216, вироблені китайською фірмою з виробництва безпілотних аеротаксі Ehang. У міністерстві заявили, що вони мають два сидіння і важать по 650 кг, додавши, що "система управління рухом дронів K" розробляється в рамках проекту, що фінансується державою.

Південна Корея прагне закріпитися на ринку послуг з доставки дронів, де жорстка конкуренція ведеться між глобальними логістичними центрами, такими як американський гігант електронної комерції Amazon і німецька компанія служби доставки DHL.

Як повідомляло видання "Коментарі", американці зможуть замовляти таксі без водія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини