Головна Новини HI-tech авто Tesla Model 3 стала найпопулярнішим автомобілем у Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla Model 3 стала найпопулярнішим автомобілем у Європі

Tesla Model 3 стала найбільш популярним автомобілем серед зареєстрованих у Європі у грудні 2021 року

26 січня 2022, 10:45
Поділіться публікацією:

Європейці знаходять усе більше переваг електрокару Tesla Model 3. У грудні 2021 року її найбільше купували у Європі. Про це свідчить статистика реєстрацій нових автомобілів у Євросоюзі, передає портал "Коментарі".

 Tesla Model 3 стала найпопулярнішим автомобілем у Європі

Tesla Model 3 у Європі. Фото з відкритих джерел

Стабільне лідерство модель електромобіля Tesla Model 3 у Європі завоювала ще у вересні 2021 року і не здала своїх позицій до кінця року. Усього європейці у грудні купили 27 тисяч 358 автівок Tesla, що на 11% більше, ніж у цей період у 2020 році. Найближчі конкуренти Tesla Model 3 — Peugeout 208 та  Renault Clio у Європі купували значно рідше — 20 186 авто та 18 397 відповідно.

"Збільшенню сегменту електромобілів у Європі також сприяє державна політика, яка стимулює перехід від автомобілів, що працюють на паливі. Збільшення обсягів продажу Tesla також пояснюється тим, що компанія стрімко нарощує постачання наприкінці кварталу", — пояснюють експерти.

Нині експерти BloombergNEF прогнозують ринку електрокарів ще більш стрімке нарощення потужностей у 2022 році. За їхніми оцінками у цьому році у світі буде продано близько 10 мільйонів автомобілів з електродвигуном. І перше місце у ньому пророкують саме Tesla. 

Додамо, що нещодавно Ілон Маск прокоментував зауваження власників Tesla Model 3 про те, що у зимову пору року у автомобілі дуже холодно і тепловий насос недостатньо обігріває салон. 

"Ця проблема є для всієї команди пріоритетною. Компанія вже випустила оновлення прошивки, яке має здійснити повторне калібрування розширювального клапана теплового насоса", — заявив Маск. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини