Головна Новини HI-tech авто "Режим краба" та чотири двигуни: Ілон Маск представив нову версію Tesla Cybertruck
commentss НОВИНИ Всі новини

"Режим краба" та чотири двигуни: Ілон Маск представив нову версію Tesla Cybertruck

Tesla випустить нову версію Cybertruck

4 грудня 2021, 16:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий підприємець та засновник таких компаній як Tesla та SpaceX Ілон Маск представив світові нову модель електропікапу Cybertruck. Про це пише видання IXBT.

"Режим краба" та чотири двигуни: Ілон Маск представив нову версію Tesla Cybertruck

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Новинка від виробника електромобілів отримає чотири двигуни, що здатні забезпечувати незалежну потужність на кожному колесі автомобіля.

За словами Маска, оскільки пікап матиме окреме управління як передніми, так і задніми колесами, він зможе не тільки розвертатися на місця як танк, а й здійснювати рух по діагоналі як краб.

Підприємець також розповів, що керування всіма колесами з'явиться у Cybertruck у подальшому оновленні програмного забезпечення.

Ця модель замінить раніше анонсовану версію електропікапа з трьома двигунами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Ілон Маск заявив, що SpaceX чекає банкрутство. За словами підприємця, така доля може спіткати компанію, якщо вона не прискорить виробництво двигунів для космічних кораблів під назвою Raptor. Зазначається, що для успіху потрібно, щоб корабель Starship був залучений щонайменше раз на два тижні. Враховуючи ситуацію, мільярдер розповів, що він передумав іти у відпустку, яку запланував раніше.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що американський підприємець Ілон Маск продав акції найдорожчого виробника електромобілів Tesla ще на один мільярд доларів. Раніше мільярдер уже здійснив продаж акцій на суму понад сім мільярдів. Зазначається, що до початку продажів акцій на початку листопада Маск володів часткою у 23% у Tesla. Докладніше про це читайте у нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини