Головна Новини HI-tech авто.технології Не заплатиш - не заведеш: Toyota стала стягувати плату з власників авто за деякі функції
commentss НОВИНИ Всі новини

Не заплатиш - не заведеш: Toyota стала стягувати плату з власників авто за деякі функції

Власники автомобілів Toyota, які були випущені в 2018 і пізніше, будуть змушені придбати платну передплату, щоб скористатися функцією віддаленого запуску двигуна

13 грудня 2021, 18:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Японський виробник автомобілів Toyota стягуватиме плату за повне використання рідної брелоки. Про це пише видання IXBT.

Не заплатиш - не заведеш: Toyota стала стягувати плату з власників авто за деякі функції

Тойота. Фото з відкритих джерел

Як вказується в матеріалі, компанія Toyota зробила можливість віддаленого запуску автомобіля з брелока частиною пакету, який вимагає регулярної платної підписки.

Йдеться про просту радіочастотну систему дистанційного запуску. За допомогою неї користувач може натиснути кнопку на брелоку, щоб завести автомобіль, перебуваючи поза його салоном на певній відстані, наприклад, з будинку. Часто цю функцію використовують під час холодів, щоб автомобіль прогрівся. Брелок використовує радіохвилі для зв'язку з автомобілем, і жодного з'єднання із серверами компанії не потрібно. Однак, ця можливість не буде працювати без підписки Remote Connect.

Повідомляється, що представник Toyota підтвердив журналістам, що власникам автомобілів Toyota, випущених у 2018 році та пізніше, які оснащені функціями віддаленого підключення Toyota, необхідно буде оформити підписку, щоб брелок міг запускати автомобіль дистанційно.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що відомий американський підприємець Ілон Маск задумався про те, щоб піти з роботи, а також поцікавився, що про це думають його передплатники у соціальній мережі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що вартість компанії Apple зросла до рекордного рівня. Це сталося у зв'язку з подорожчанням акцій виробника популярних гаджетів та програмного забезпечення. У свою чергу їхнє подорожчання пов'язують зі збільшенням планів щодо постачання. Стало відомо скільки тепер коштує компаниія. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини