Головна Новини HI-tech авто.технології Mercedes-Benz розповів про плани з розширення лінійки електромобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Mercedes-Benz розповів про плани з розширення лінійки електромобілів

Модельний ряд Mercedes-Benz EQ буде розширений декількома новими моделями, включаючи флагманські EQS і EQS SUVs

8 жовтня 2020, 14:33
Поділіться публікацією:

Автовиробник Mercedes-Benz підтверджує заплановане розширення виробництва електромобілів. У найближчі роки модельний ряд EQ буде розширено шістьма моделями, включаючи флагманські позашляховики EQS і EQS SUVs. Про це повідомляє World Today News.

Mercedes-Benz розповів про плани з розширення лінійки електромобілів

Mercedes-Benz розширить парк електромобілів

Mercedes-Benz — один з пропагандистів електромобільності, оскільки в найближчі роки він планує поступово розширювати лінійку електромобілів EQ. Поки що лінійка становить тільки позашляховики EQC і великий EQV, але в найближчі роки компанія готує ще шість моделей з електроприводом. Включаючи очікуваний флагманський EQS, який також буде доповнений похідними позашляховиками EQS.

У той же час EQS стане ключовою новинкою для розширення Mercedes-Benz. Автовиробник підтвердив, що це буде перша модель, яка отримає очікувану нову архітектуру EVA, розроблену виключно для електромобілів. Електромобіль буде адаптований під електропривод, що буде помітно як в інтер'єрі, так і в дизайні. Особливістю є те, що платформа зможе утримувати акумулятори на відстань до 700 кілометрів за методикою WLTP.

Автовиробник підтвердив, що нові моделі електроприводів також будуть використовуватися в майбутніх позашляховиках EQE і EQE SUV. Навпаки, майбутні моделі EQA і EQB будуть похідними від звичайних моделей приводів. Виробництво першого з них почнеться до кінця цього року. Для невеликих електромобілів спеціальна платформа з'явиться пізніше. До 2025 року Mercedes працює над архітектором під назвою MMA для компактних і середніх моделей.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Фінляндії можна побачити незвичайний мотоцикл з деталей від Mercedes-Benz .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини