Головна Новини HI-tech авто.технології Електромобіль Ford F-150 стане джерелом енергії для кемпінгу
commentss НОВИНИ Всі новини

Електромобіль Ford F-150 стане джерелом енергії для кемпінгу

Ford будує новий завод для розробки пікапа нового покоління

18 вересня 2020, 14:04
Поділіться публікацією:

У четвер автовиробник Ford оголосив про плани будівництва нового заводу з виробництва електричної версії свого бестселера — пікапа F-150. Про це повідомляє видання CNN Business.

Електромобіль Ford F-150 стане джерелом енергії для кемпінгу

Завод буде розташований у величезному комплексі Ford Rouge, історичному заводі компанії в Дірборні, штат Мічиган, на південь від Детройта. Нова будівля буде являти собою блискучу конструкцію зі скла і сталі, що різко контрастує з величезними сталевими будівлями майже без вікон на багатовіковій території, де свого часу Генрі Форд створив культові автомобілі від Model A до Thunderbird і Mustang на традиційному бензині.

Ford також заявив у четвер, що збирається почати виробництво нової версії традиційного пікапа F-150 з двигуном внутрішнього згоряння, який сьогодні є найбільш важливим автомобілем з точки зору виторгу і прибутку. Ford розраховує, що до листопада цього року в дилерських центрах з'явиться версія моделі 2021 року.

В електричний F-150 компанія планує додати технологію, яка дає можливість використовувати автомобіль як мобільне джерело енергії, наприклад, на будівельних майданчиках або в кемпінгах. Автомобіль буде оснащений двома електродвигунами. Ford стверджує, що у нього буде більше потужності й крутного моменту, ніж у будь-якого F-150, доступного сьогодні.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ferrari представила новий суперкар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини