Головна Новини HI-tech авто BMW анонсували електропозашляховик із запасом ходу 450 км (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

BMW анонсували електропозашляховик із запасом ходу 450 км (ФОТО)

Новинка зійде з конвеєра уже влітку 2022

5 січня 2022, 12:31
Поділіться публікацією:

BMW анонсували електропозашляховик із запасом ходу 450 км (ФОТО)

BMW випускає електропозашляховик. Фото з сайту The Verge

BMW представив, як виглядатиме їхній новий електропозашляховик. Модель має назву IX M60 і з’явиться у продажі уже влітку 2022 року. Виробник обіцяє, що авто проїжджатиме 450 км на одній зарядці. Про це повідомляє видання The Verge, передає портал "Коментарі".

У лінійці баварського бренду це вже другий електромобіль. У ньому компанія розширила автоматичні можливості — автомобіль зможе самостійно запаркуватись та матиме функції автопілоту. Нова модель має два електромотори — до сотні кілометрів позашляховик розганяється за 3,6 секунди. Також у BMW змогли покращити можливості батареї, перевершивши такі відомі моделі конкурентів, як Tesla S і Mercedes-Benz EQS. Усього електрокар BMW заряджатиметься не більше 97 хв і 49 хв при підключенні до швидкого зарядного пристрою. Ціна на нього поки не оголошена.

"BMW M, що означає "Motorsport", зародився у травні 1972 року. Тепер, коли ми наближаємося до 50-річчя бренду, ми інтегруємо спроби BMW — можливо, із запізненням — перейти від брудних двигунів внутрішнього згоряння до електромобілів," — повідомляють у компанії BMW.
Нині у компанії обіцяють, що вже у найближчі 8 років усі автомобілі класу люкс матимуть електричні варіанти. Бренд робить усі спроби, аби  зрівняти продажі автомобілів на пальному і на електриці у рівних частинах — 50 на 50. Тому наприкінці 2022 року компанія анонсує випуск ще одного електричного седану — модель i4 із запасом ходу до 480 км і цінником в 55 400 доларів за базову модель.

BMW анонсували електропозашляховик із запасом ходу 450 км (ФОТО) - фото 2

BMW анонсували електропозашляховик із запасом ходу 450 км (ФОТО) - фото 3

Читайте також: Як зміняться ціни на пальне в Україні в 2022 році




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини