Головна Новини HI-tech авто Автомобілі Tesla зможуть похвалитися новими можливостями
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобілі Tesla зможуть похвалитися новими можливостями

Компанія Tesla все більше наближається до випуску повністю автономних автомобілів

1 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Автомобілі Tesla в США тепер можуть зчитувати знаки обмеження швидкості і реагувати на зелені сигнали світлофора після нового оновлення програмного забезпечення. Про це повідомляє BBC.

Автомобілі Tesla зможуть похвалитися новими можливостями

Система автопілота автомобіля генерує попередження про обмеження швидкості на дисплеї приладової панелі і відправляє повідомлення, якщо автомобіль стоїть на зеленому світлофорі. Ці функції були випущені в останньому оновленні повної автономної версії автопілота Tesla. Автомобілі Tesla вже можуть зменшувати швидкість перед червоними сигналами світлофора і знаками зупинки.

У липні 2019 року веб-сайт Tesla рекламував "повний потенціал для автономного водіння", включаючи автоматичне водіння по автомагістралях, хоча раніше компанія завжди стверджувала, що її автопілот не призначений для заміни людини-водія. Засновник Tesla Ілон Маск заявив, що компанія зможе створювати повністю автономні автомобілі без керма і педалей вже в 2021 році.

Тим часом Cruise — стартап з виробництва безпілотних автомобілів, контрольний пакет акцій якого належить General Motors, використовує штучний інтелект, щоб навчати свої автомобілі розуміти мову тіла людей на вулицях і дорогах. Це може бути використано для ідентифікації людини, що тримає руку, щоб подати сигнал зупинки, або велосипедиста, який витягує ліву руку, наприклад, щоб вказати, що він повертає ліворуч.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск розповів про новий завод Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини