Головна Новини HI-tech авто Автомобіль до 3 тисяч доларів: яку іномарку можна купити в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобіль до 3 тисяч доларів: яку іномарку можна купити в Україні

Найпопулярніший в Україні сайт з продажу автомобілів пропонує більше 8 тисяч варіантів у цьому ціновому діапазоні

14 січня 2022, 18:30 comments1282
Поділіться публікацією:

В Україні на сьогодні ви без проблем знайдете автомобіль на бюджет до 3000 доларів серед марок ВАЗ  чи Daewoo Lanos. Якщо ж бажаєте знайти іномарку, то доведеться уважно придивитись до варіантів, адже купити хороший, надійний екземпляр, але не за усі гроші світу буде трохи складніше. Усе тому, що іномарки у цьому ціновому діапазоні вже мають певний вік експлуатації і їхній стан залежить від кількості власників та того, як за автомобілем доглядали. Серед чого вибирати, пропонуємо подивитись у огляді порталу "Коментарі".

Автомобіль до 3 тисяч доларів: яку іномарку можна купити в Україні

Автомобіль до 3 тисяч доларів можна купити в Україні. Фото з відкритих джерел

Отож, як ми вже згадували раніше — придивіться до таких автомобілей, як ВАЗ та Daewoo Lanos або Lanos Sens. Обслуговування цих авто не таке дороговартісне, як іномарок, тому це їхня перша перевага. Серед мінусів — відсутність того рівня комфорту та можливостей, які пропонують закордонні виробники авто. 

Chevrolet Aveo — наступний варіант.

"Ці автомобілі ідеально годяться для того, що встановити газову установку та економно пересуватись на будь-які відстані. Автомобіль надійний, має багато варіацій, зверніть увагу на авто до 2006 року, а також рестайлінгові моделі", — розповідають автоексперти. 

Не хочете вітчизняні розробки, зверніть увагу на китайські, корейські або ж європейські авто 2000-х та 90-х. Тут теж можна розшукати авто у хорошому стані. Наприклад, Volkswagen Polo, Nissan Maxima, BMW 524, Skoda Octavia Tour та інші. Усі ці авто надійні і повністю вартують своїх грошей.

Якщо автомобіль вам потрібен для особистого користування, ви не маєте родини, не перевозите багажі, то для вас ідеально підійдуть "смарти". Такі авто теж коштують в межах 3000 доларів, маневренні, надійні, зручні у великому місті. 

Корейські та китайські автомобілі теж не погано зарекомендували себе на ринку. Експерти радять придивитись до моделей китайського бренду Gelly. Також зверніть увагу на "корейця" Hyundai Sonata кінця 90-х років. 

У вартості до 3000 доларів буде коштувати японські авто  Suzuki Swift початку 2000-х (ідеальний варіант для міста та не великих відстаней, оскільки має слабенький двигун) та Honda Civic чи Honda Accord від 1997 року для любителів спортивних машин.

Читайте також: В Україні стартує нова державна програма: пропонують дешеві кредити на житло та автомобілі





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини