Головна Новини HI-tech інтернет YouTube приховав лічильник дизлайків під відео
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube приховав лічильник дизлайків під відео

У той же час у YouTube зазначають, що готові до того, що багато хто не погодиться з рішенням видалити лічильник дизлайків.

12 листопада 2021, 01:45
Поділіться публікацією:

Відеохостинг YouTube зробив лічильник "пальців вниз" доступним лише авторам відео. Користувачі досі мають можливість поставити роликам дизлайк.

YouTube приховав лічильник дизлайків під відео

Youtube (фото з відкритих джерел)

“Ми робимо конфіденційними підрахунки оцінок “Не подобається” на YouTube, але кнопка “Не подобається” не зникає. Ця зміна почне поступово запроваджуватись сьогодні”, — оголосила компанія 10 листопада.

Творці роликів все одно зможуть знайти інформацію про кількість дизлайків у YouTube Studio, де видно й інші показники. Користувачі все ще можуть впливати на свої рекомендації через встановлення "пальців вниз". Як повідомлялося, YouTube почав тестувати таку можливість раніше за цей рік. Кажуть, що експеримент показав, що це сприяє зменшенню агресивної поведінки.

“У рамках цього експерименту глядачі все ще могли бачити та використовувати кнопку “Не подобається”. Але оскільки кількість не була видимою для них, ми виявили, що вони рідше націлюються на кнопку "Не подобається" у відео, щоб збільшити їхню кількість. Коротше кажучи, дані нашого експерименту показали зменшення агресивної поведінки", – йдеться у повідомленні.

У той же час у YouTube зазначають, що готові до того, що багато хто не погодиться з рішенням видалити лічильник дизлайків, але все одно на їхню думку, такий крок є вірним.

"Ми хочемо створити інклюзивне та поважне середовище, де творці мають можливість досягти успіху та відчувати себе в безпеці для самовираження. Це лише один із багатьох кроків, які ми робимо, щоб і надалі захищати авторів від переслідування. Наша робота ще не виконана, і ми продовжимо інвестувати в це”, — наголосили в компанії.

Нагадаємо, як стало відомо, завдяки новій можливості користувачі програми YouTube для пристроїв під управлінням операційних систем iOS і Android зможуть додивитися відкрите ними відео в веб-версії. Відео, яке було призупинено на мобільному пристрої, буде відображатися в правому нижньому кутку браузерної версії. Там з'явиться спеціальний міні-плеєр. У ролику буде встановлено час за секунду до місця, де користувач зробив паузу. Продовжити перегляд можна, не розгортаючи відео на весь екран.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини