Головна Новини HI-tech інтернет YouTube представив нові функції для свого мобільного додатка
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube представив нові функції для свого мобільного додатка

Відео на мобільній версії YouTube отримають нові елементи управління

27 жовтня 2020, 15:58
Поділіться публікацією:

YouTube додав нові функції у свій мобільний додаток, щоб спростити перегляд і управління відео за допомогою нових можливостей, елементів управління відтворенням і глав відео. Про це повідомляє видання The Hindu.

YouTube представив нові функції для свого мобільного додатка

YouTube отримав нові функції

Найпомітнішим оновленням є новий жест, який дає можливість користувачам входити і виходити з повноекранного режиму, просто проводячи пальцем вгору, щоб увійти, і вниз, щоб вийти, без необхідності натискати кнопку або обертати телефон. Ці жести будуть активні при змахуванні по самому вікну відтворення.

Платформа відеострімінга додала кілька нових кнопок на відеоплеєрі. Новий параметр, який з'являється прямо в меню накладення, дозволяє користувачам включати або відключати субтитри, а також перемикач для включення або виключення автоматичного відтворення відео. Функція глав відео також отримала оновлення з новим списком, який відображає всі глави відео зі слайдами попереднього перегляду.

YouTube пропонує дії, які спонукають користувачів повертати телефони або відтворювати відео в VR, щоб поліпшити якість перегляду. Крім того, він представив нагадування перед сном — інструмент, який встановлює нагадування в певний час, щоб припинити перегляд відео і піти спати.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple Watch зможе похвалитися підтримкою YouTube Music.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини