Головна Новини HI-tech інтернет Японці створили соціальну мережу без негативних коментарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Японці створили соціальну мережу без негативних коментарів

Користувачі нової соціальної мережі буду отримувати лише позитивні відгуки

1 липня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

В Японії розроблена соціальна мережа під назвою Under World. Її особливість полягає в тому, що користувачі будуть отримувати тільки позитивні відгуки про свої публікації. Про це повідомляє hutmobile з посиланням на Sora News 24.

Японці створили соціальну мережу без негативних коментарів

Автори проекту розробили кілька спеціальних нейронних мереж, які будуть підтримувати користувачів і писати позитивні коментарі на їхні пости. Наприклад, якщо людина скаржиться на втому, то штучний інтелект нагадає їй, що її посмішка цінується друзями і колегами, і порадить відпочивати і спати.

"2020 рік. У всьому світі процвітає втома від соціальних мереж. Ми знайшли революційний шлях", — розповідає розробник соціальної мережі у трейлері проекту. Він також додав, що в даній соціальній мережі взагалі не буде негативних коментарів.

Передбачається, що відгуки алгоритму на публікації будуть різноманітними, незважаючи на єдиний тон. Творці хочуть, щоб користувачі соціальних мереж відчували, що з ними спілкується багато хороших і справжніх людей. Under World знаходиться на експериментальному майданчику, тому на першому етапі вона буде працювати всього три тижні. Щоб зареєструватися в цій соціальній мережі, користувачу потрібен тільки аккаунт в Twitter.

Як повідомляло видання "Коментарі", популярні соціальні мережі заблокували канали Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини