Головна Новини HI-tech інтернет Володарі електромобілів Tesla отримають власний сайт знайомств
commentss НОВИНИ Всі новини

Володарі електромобілів Tesla отримають власний сайт знайомств

Володарі електромобілів Tesla не хочуть говорити ні про що інше, крім як про свої машини

22 серпня 2020, 15:57 comments1329
Поділіться публікацією:

Маск повідомив про запуск програми для знайомств під назвою Tesla Dating. Мета нового проекту — об'єднати справжніх цінителів автомобіля Tesla, адже вкрай важливо формувати навколо себе правильне оточення, яка поділяє спільні цінності. Про це повідомляє портал Business Insider.

Володарі електромобілів Tesla отримають власний сайт знайомств

В даний час розробляється додаток під назвою Tesla Dating, призначений виключно для перевірених власників Tesla. Налаштування програми схоже з налаштуванням Tinder або Bumble, за винятком того, що єдині люди, які з'являються в додатку, — це власники електромобілів Tesla.

Ця програма створена Аджітпалом Гревалом, самопроголошеним "підприємцем в галузі електронної комерції" і фахівцем Tesla, що живе в Канаді. Гревал розповів Business Insider, що вирішив створити додаток після того, як зрозумів, що власники Tesla хочуть говорити тільки про одне: як сильно вони люблять свої Tesla.

Tesla Dating все ще знаходиться на "ранній стадії" розробки, але Гревал запусти веб-сайт, на якому зацікавлені користувачі можуть підписатися на ранній доступ до "ексклюзивної спільноти однодумців Ілона Маска". За словами Гревал, з моменту запуску веб-сайту в середу понад 160 людей підписалися на лист очікування.

Ідея додатку Tesla Dating заснована на лояльних прихильниках Tesla і Маска, її генерального директора. Власники Tesla відомі тим, що стежать за тим, щоб всі інші знали, що вони володіють — і беззастережно люблять — один з електромобілів, найдешевша модель якого коштує від 38000 доларів. Однак шанувальники Ілона Маска ще більш палкі: вони поклоняються плодовитій і неоднозначній присутності мільярдера в Twitter і критикують журналістів і критиків, які пишуть про нього що-небудь негативне в Інтернеті.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook остаточно відмовляється від старого інтерфейсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини