Головна Новини HI-tech інтернет Викрадену дівчину врятували завдяки жесту з популярного на TikTok відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Викрадену дівчину врятували завдяки жесту з популярного на TikTok відео

16-річну дівчину знайшли у Кентуккі після того, як невідомий зателефонував до служби 911

10 листопада 2021, 00:35
Поділіться публікацією:

Дівчину-підлітка у Кентуккі (США) врятували від викрадача після того, як вона показала вірусні жести з TikTok. Ці жести означають, що людина в небезпеці і потребує допомоги. Про це повідомляє британське видання Insider. 16-річну дівчину знайшли в Кентуккі після того, як невідомий зателефонував у службу 911. Чоловік повідомив, що жінка-пасажирка, яка їхала в автомобілі попереду, використовувала сигнали з проханням про допомогу. Коли поліцейські зупинили авто, вони, крім полонянки, виявили у 61-річного водія фотографії із зображеннями сексуального акту з неповнолітніми.

Викрадену дівчину врятували завдяки жесту з популярного на TikTok відео

Соцмережа - фото з відкритих джерел

За кілька днів до цього батьки дівчини (ім'я якої не розголошується) заявили, що їхня дочка зникла безвісти. Наразі затриманий перебуває у виправному центрі округу Лорел, де його заарештували за незаконне ув'язнення та зберігання контенту, що демонструє сексуальний акт за участю неповнолітньої дитини. Сигнали, які надає дівчина, — суміш із жестів руками, які передають інформацію "насильство вдома" та "мені потрібна допомога". Послідовність така: спочатку потрібно показати розкриту долоню, потім – загнути великий палець усередину, після – стиснути руку в кулак. Цей сигнал став популярним у TikTok як засіб розпізнавання та допомоги жертвам насильства. В одному популярному відео, що має понад 3,5 мільйонів переглядів та 130 000 розповсюджень, жінка демонструє, як тонко використовувати сигнали під час відеодзвінка з другом.

За задумом такий жест можна показати начебто випадково, щоб його не помітили кривдники. Такі повідомлення вперше почали з'являтися у червні 2020 року разом із повідомленнями про зростання рівня домашнього насильства у всьому світі у зв'язку із запровадженням карантинів. Через цю обставину багато жертв залишилися в пастці всередині зі своїми кривдниками. За даними Організації Об'єднаних Націй, кількість випадків домашнього насильства під час карантину зросла на понад 20%, що є частиною тривожної тенденції, яку організація назвала "тіньовою пандемією".

Нагадаємо, Пол Тей, який висунув свою кандидатуру на посаду губернатора Оклахоми, підозрюється у зґвалтуванні, нападі та викраденні жінки. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Талси у Facebook. Відомо, що 23 серпня до підрозділу поліції спеціальних жертв Департаменту поліції Талси звернулася жінка із заявою на 58-річного Пола Тея.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини