Головна Новини HI-tech інтернет В Іспанії запустили національну 5G-мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії запустили національну 5G-мережу

Telefonica обіцяє надшвидку швидкість завантаження для користувачів смартфонів і підтримку смарт-пристроїв

2 вересня 2020, 01:15 comments1343
Поділіться публікацією:

У вівторок іспанська телекомунікаційна компанія Telefonica запустила свою національну мережу 5G, пообіцявши надати послуги мобільного інтернету наступного покоління 75% населення країни в цьому році. Про це повідомляє інформаційне видання WIN 98.5.

В Іспанії запустили національну 5G-мережу

Європейські оператори зв'язку починають розгортати 5G для споживачів і підприємств, пропонуючи надшвидку швидкість завантаження для користувачів смартфонів і підтримуючи так звані "розумні" пристрої і фабрики.

Telefonica прискорює "цифровізацію малих і середніх компаній, державних адміністрацій та громадян", — йдеться в заяві президента компанії Хосе Марія Альварес-Паллете.

Нагадаємо, що в кінці весни перша 5G-мережа була запущена в Швеції. Провайдером послуги стала телекомунікаційна компанія Tele2, яка і повідомила про успішний запуск мережі нового покоління. Новий сервіс став доступний в таких шведських містах, як Стокгольм, Гетеборг і Мальме.

Як повідомляло видання "Коментарі", у Великій Британії інженерам, які налагоджували 5G-зв'язок, почали надходити погрози розправи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини