Головна Новини HI-tech інтернет Українцям стала доступна електронна оплата через Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям стала доступна електронна оплата через Facebook

Користувачі популярної соціальної мережі можуть купувати віртуальну валюту і робити пожертвування в Facebook

14 серпня 2020, 11:14
Поділіться публікацією:

Facebook Pay — популярний платіжний сервіс, що має широкий попит в західних країнах, сьогодні став доступним і користувачам з України. Про це повідомляє Liga.Tech.

Українцям стала доступна електронна оплата через Facebook

Відзначається, що редактору видання-джерела самостійно вдалося прив'язати до сервісу банківську карту Mastercard і перерахувати гроші на збір пожертвувань через Facebook.

"Платіж пройшов в доларах за курсом банку. Сервіс також підтримує платіжні системи Visa і PayPal", — йдеться у повідомленні.

Зараз через Facebook Pay можна зробити пожертвування через вбудований механізм збору грошей і купити віртуальну валюту Facebook Stars, за допомогою якої можна буде підтримати блогерів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що акції прогресивної компанії Tesla досягли рекордного максимуму за вартістю. Їх поділ створює більше акцій компанії без зміни базової доларової вартості будь-якого окремого інвестора. Збільшуючи кількість доступних акцій, компанія може залучити нових інвесторів, яких в іншому випадку може відлякати висока ціна однієї акції.

Акції Tesla знаходяться на підйомі в цьому році, попри проблеми, пов'язані з пандемією коронавірусу. Акції виросли більш ніж на 200% з січня — до 1374 дол., А їх ринкова капіталізація перевершила такі компанії, як Disney, Toyota і Coca-Cola.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини