Головна Новини HI-tech інтернет У TikTok з'явився новий небезпечний челлендж: громадськість б'є на сполох
commentss НОВИНИ Всі новини

У TikTok з'явився новий небезпечний челлендж: громадськість б'є на сполох

Один підліток загинув, а троє госпіталізовані в результаті небезпечного флешмобу на TikTok

3 вересня 2020, 17:57 comments1457
Поділіться публікацією:

Медична спільнота закликає батьків вжити всіх необхідних заходів, щоб захистити своїх дітей від нового флешмобу, що охопив додаток TikTok — Benadryl Challenge. Про це повідомляє Kiro 7 .

У TikTok з'явився новий небезпечний челлендж: громадськість б'є на сполох

У грі беруть участь користувачі TikTok, в основному підлітки, які заохочують один одного приймати стільки безрецептурних ліків від алергії, скільки необхідно для галюцинацій. На сьогоднішній день цей челлендж привів до смерті 15-річного підлітка з Оклахоми минулого тижня і госпіталізації щонайменше трьох підлітків з Техасу.

Бенадріл — це торгова марка антигістамінного препарату діфенгідраміна, виробленого Johnson & Johnson. Компанія була змушена звернутися до TikTok, щоб обговорити спільні дії з протидії небезпечному флешмобу.

"Суть в тому, що участь в такому виклику за своєю природою небезпечна і може бути фатальною. У світлі цих та інших проблем соціальних мереж, життєво важливо, щоб батьки відстежували активність своїх дітей в соціальних мережах", — сказав Fox News доктор Роберт Глаттер, лікар швидкої допомоги в лікарні Ленокс Хілл в Нью-Йорку.

Лікарі також попереджають, що подібні дії можуть привести до коми. Крім того, вони запевняють, що навіть в разі появи галюцинацій, приємних відчуттів не буде. Тому навіть якщо йдеться про бажання зловити "кайф", в цьому експерименті взагалі нема ніякого сенсу.

Як повідомляло видання "Коментарі", TikTok подав до суду на адміністрацію Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини