Головна Новини HI-tech інтернет У телеграм з'явилася нова функція
commentss НОВИНИ Всі новини

У телеграм з'явилася нова функція

Тепер окремі користувачі можуть коментувати записи

24 вересня 2020, 18:25
Поділіться публікацією:

З вівторка, 29 вересня, в месенджері телеграм з'явилася нова функція. Про це повідомляє офіційний бот додатка.

У телеграм з'явилася нова функція

З вівторка в Андроїд-версії є можливість написати коментарі до постів. Однак, як зазначає сам телеграм, дана можливість буде не у всіх.

У пробної версії телеграм для андроїда з'явилися вбудовані коментарі до постів. Щоб їх активувати, потрібно створити чат каналу і прив'язати їх до нього. Користувач, який хоче залишити коментар до запису, пише повідомлення в чат. Коментатор може при цьому не вступати в нього.

Якщо в чаті можна відправляти повідомлення або медіа, буде заборонено це робити і в коментарях. Також обмеження будуть працювати, якщо в чатах включений "повільний режим" — коли адміністратори забороняють відправляти більше одного повідомлення за виставлений період часу.

Адміністратори зможуть відповідати на коментарі відкрито чи анонімно. У бета-версії також з'явилася можливість перегляду публічних репоста записів каналів. Функція доступна тільки адміністраторам.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в роботі каналу минулого тижня стався збій.

Найбільше число скарг від користувачів приходить з Росії, Білорусії, України, Німеччини, Угорщини, Польщі та Сінгапуру. Серед відзначених неполадок — неможливість підключитися до месенджер (72%) і труднощі з відправкою повідомлень (27%)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини